Contactformulier

[]
1 Step 1
Naam
Onderwerp
Bericht
0 /
Previous
Next

Wil jij het ook?

Wil je meer weten over werken, wonen of ondernemen in Balkbrug of Dedemsvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Algemene informatie:

I.K.A. (Industrie Kombinatie Avereest)
Leo Linde
IKA@wiewildatniet.nl
06-54 91 89 38

‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’

‘We hebben volop mogelijkheden voor nieuwe medewerkers en ruimte voor (toekomstige) ondernemers in Dedemsvaart en Balkbrug. Het aanbod aan vacatures is groot en divers. Van productie tot ICT, van bouw tot logistiek en van techniek tot zakelijke dienstverlening. Een groot deel van onze bedrijven zijn met hun websites te vinden op de website van de I.K.A. (Industrie Kombinatie Avereest) en veel vacatures delen we via onze WieWilDatNiet Facebookpagina. Benieuwd waar jouw kansen en mogelijkheden liggen? Laat je informeren en bel of mail mij gerust,’ aldus aanspreekpunt Leo Linde van WIE WIL DAT NIET.
De website ‘Wie wil dat niet’ is ontstaan vanuit de leden en de Vitaliteit Commissie (VitaCo) van de I.K.A. Zij zien graag nieuwe medewerkers voor de bestaande bedrijven en nieuwe ondernemers naar Dedemsvaart en Balkbrug komen. Is het aantrekkelijk om te werken, wonen en ondernemen in Dedemsvaart of Balkbrug? ‘Dat is het zeker’, licht Leo Linde toe. ‘Wij hebben hier nog betaalbare woningen, bedrijfspanden en kavels. De mentaliteit van de bevolking en de werksfeer binnen de bedrijven is uitstekend. Verder kun je hier nog naar je werk zonder in de file te staan en wonen doe je hier voordelig en in een prachtige omgeving. En dankzij de open manier van zaken doen met elkaar als ondernemers en de behulpzame lokale overheid, kunnen er veel zaken bewerkstelligd worden. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en dat werkt prettig. WIE WIL DAT NIET?’