CONTACT US

Tell us about your project ideas or just say hello. Whether you’ve got a big idea or need some inspiration with a building project, we are here to create perfect buildings. From concept to creation, let us inspire you.

[contact-form-7 id="153" title="Contact form 1"]

AVADA & AVADA
12345 North Main Street,
New York, NY 555555
Phone: 1.800.555.6789
Email: support@yourdomain.com
Web: Theme-Fusion.com

‘We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’

‘Volop ruimte en mogelijkheden voor (toekomstige) ondernemers in Dedemsvaart en Balkbrug.  Van productiebedrijf tot transportbedrijf, groot of klein het kan allemaal. En dat vanaf € 42,- per m2. Benieuwd waar uw kansen en mogelijkheden liggen? Laat u informeren en bel of mail mij dan gerust,’ aldus aanspreekpunt Henk-Jan Kienhuis van WIE WIL DAT NIET.

De website ‘Wie wil dat niet’ is ontstaan vanuit de leden van de Industrie Kombinatie Avereest (IKA) en de Vitaliteit Commissie (VitaCo).  De leden zien graag meer ondernemers naar Dedemsvaart en Balkbrug komen. Is het aantrekkelijk om uw bedrijf te vestigen in Dedemsvaart of Balkbrug?
Henk-Jan Kienhuis licht toe: ‘Door het vertrek van wehkamp.nl zijn er op die locatie mooie zeer betaalbare mogelijkheden ontstaan. Daarnaast zijn er nog voldoende kavels beschikbaar waarvan de ondernemer tegen aantrekkelijke prijzen gebruik van kan maken. Dankzij het open zaken doen met elkaar als ondernemer zijn de lijnen hier kort en kunnen er veel zaken bewerkstelligd worden. De mentaliteit van de bevolking is goed. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Verder kom je hier makkelijk aan personeel en is er een goede aansluiting op de A28. WIE WIL DAT NIET?’.