Transscope Voertuigsystemen: Henk-Jan Kienhuis
Transscope Voertuigsystemen B.V., is gevestigd in Dedemsvaart. Transscope is gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen waarmee de ondernemer snel en eenvoudig inzicht krijgt in de mobiliteit van zijn medewerkers. 

Een oerdegelijk Nederlands bedrijf
‘Wij zijn een oerdegelijk Nederlands bedrijf met een eigen afdeling voor Research en Development. Dat betekent dat al onze systemen door ons zelf ontwikkeld zijn en dus uniek zijn. Wij kennen onze producten door en door en daarmee ook het antwoord op de vragen van de klant,’ aldus directeur Henk-Jan Kienhuis.

Openheid en korte lijnen medeondernemers
De reden om zich in Dedemsvaart te vestigen, waren de prijzen van huur/koop en de openheid en korte lijnen van medeondernemers. ‘Volop ruimte en mogelijkheden voor (toekomstige) ondernemers in Dedemsvaart en Balkbrug.  Van productiebedrijf tot transportbedrijf, groot of klein het kan allemaal. En dat vanaf € 42,- per m2,’ aldus Henk-Jan. Samen met Bas van Walstijn vormt Kienhuis het directieteam van Transscope Voertuigensystemen B.V. Henk-Jan is daarnaast het aanspreekpunt voor WIE WIL DAT NIET en informeert u graag over alle mogelijkheden die Dedemsvaart en Balkbrug biedt.

 

Klik hier voor informatie over alle mogelijkheden
Klik hier om naar de website van Transscope Voertuigsysteem B.V. te gaan