MKB Bespaar Nu, Alwin Schlepers
Ze noemen zichzelf bespaaradviseurs en ze maken dagelijks MKB-ondernemers gelukkig, met besparingen op hun kostprijs. Door hun ervaring en de meer dan 3.200 leden bij hun andere collectief Farmers4All, kunnen ze MKB’ers laten profiteren van scherpe inkooptarieven. Anderhalf jaar geleden ging MKB Bespaar Nu van start en het gaat goed, vertelt Alwin Schlepers, commercieel manager.

Verschillende producten en diensten
“Een grote diversiteit aan MKB-bedrijven uit heel Nederland heeft de weg naar Dedemsvaart al gevonden en profiteren van ons inkoopvoordeel. Bij de producten en diensten die worden afgenomen moet je vooral denken aan zaken die niet branche-specifiek zijn en waar dus vrijwel iedere MKB’er wel mee te maken heeft. Zoals de levering van energie, afvalinzameling, verzekeringen, telefonie, led-verlichting, diesel en adblue®”, zo vertelt Alwin enthousiast.

Goed klantcontact
“We spreken dagelijks veel verschillende soorten ondernemers, die we blij kunnen maken met een besparing op hun kostprijs. Dat maakt dit werk erg leuk. Omdat we veel waarde hechten aan de mening van de klant, gaan we regelmatig bij ze langs. Om te horen waar ze behoefte aan hebben of eventueel uitleg te geven. Nog leuker is het als klanten spontaan bij ons een bakkie koffie komen halen omdat ze hier in de buurt zijn.”

Filevrij naar je werk
“We werken graag vanuit deze regio. Men is hier bereid om hard te werken voor een goed resultaat en de mentaliteit is nuchter. En als men hier ‘A’ zegt dan doen ze ook ‘A’. Dat past goed bij ons.” Is het naast een goede regio om te ondernemen ook een fijne regio om te werken? “Dat is het zeker, kijk bijvoorbeeld even naar het uitzicht dat ik hier heb van achter mijn bureau”, lacht Alwin. “De omgeving is prachtig en je rijdt hier iedere ochtend zonder files naar je werk.”

Klik hier voor informatie over alle mogelijkheden
Klik hier om naar de website van MKB Bespaar Nu B.V. te gaan